Με δύο συνεχόμενες νίκες, οι Μίνι Παίδες κατέλαβαν την δεύτερη στον όμιλο του  “4ο Εαρινό τουρνουά πόλο” και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. 

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ν.Ο. Πατρών, η ομάδα του Μπάμπη Κλεωνάκου έκανε το 2×2 στον όμιλο της και μάλιστα, με εκκωφαντικό τρόπο. Το πρωί της Δευτέρας οι νεαροί πολίστες του Γ.Σ.Π. “έπνιξαν” την Ν.Ε. Πατρών με 21-7 με τον Γαβριήλ να βρίσκει δίχτυα επτά φορές και τον Μαστρογιαννάκο έξι, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, πήραν το “θρίλερ” απέναντι στον Υδραϊκό με 7-6. 

Με απολογισμό, λοιπόν, δύο νίκες και μία ήττα, ο Γ.Σ.Π. κατέλαβε την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο και στα ημιτελικά της Τρίτης (23/4) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (09:30).  

Γ.Σ. Περιστερίου – Ν.Ε. Πατρών 21-7
Τα επτάλεπτα: 4-2, 7-1, 5-2, 5-2
Γ.Σ Περιστερίου (Κλεωνάκος): Λίτινας, Καλομοίρης, Κασιούλας, Μαστρογιαννάκος (6), Χωματάς (1), Τασιούλης (1), Ντουμάζιος (1), Καραγιάννης (2), Λαμπρόπουλος (1), Γαβριήλ (7), Παπανικολάου (1), Παπανής, Αλεξανδρόπουλος (1), Σεσσές

Υδραϊκός – Γ.Σ. Περιστερίου 6-7
Τα επτάλεπτα: 1-2, 2-1, 0-1, 3-3
Γ.Σ Περιστερίου (Κλεωνάκος): Λίτινας, Καλομοίρης, Κασιούλας, Μαστρογιαννάκος (5), Χωματάς (1), Τασιούλης, Ντουμάζιος, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Γαβριήλ (1), Παπανικολάου, Παπανής, Αλεξανδρόπουλος, Σεσσές