Την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή της επιβεβαίωσε η ομάδα πόλο του Περιστερίου, κυριαρχώντας με το ευρύ 13-5 του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ανέστης Σουμελίδης» που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Επόμενοι αντίπαλος για τον ΓΣΠ το Σάββατο (25/9, 13:00) ο Άρης και ο ΟΥΚ Βόλου.

Περιστέρι 13 - 5 ΟΦΘ, 24/9/2021, φύλλο αγώνος
Φύλλο αγώνος – κλικ για μεγέθυνση

Ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Λούδης έπαιξε σε κάθε οκτάλεπτο με διαφορετική εξάδα, κάνοντας τους πειραματισμούς του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ ξεκούρασε τον έμπειρο τερματοφύλακα Φίλιππο Καραμπέτσο. Την εστία του ΓΣΠ υπερασπίστηκαν ο Ματθαίος Σαλτερής και στο τελευταίο οκτάλεπτο ο έφηβος (γεννηθής το 2004) Θοδωρής Δαμίγος.

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων αποτυπώθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο (4-0), με τους πολίστες του Περιστερίου να κυριαρχούν απόλυτα και να κερδίζουν και τα τέσσερα οκτάλεπτα, με τους Φάρκας, Λαδά, Παπανικολάου, Παπασηφάκη και Μπιτσάκο να σημειώνουν από δυο τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν Γερακούδης και Τοράκης.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 2-3, 2-3

ΟΦΘ (Αναστάσιος Δούμπας): Φάρσαρης, Γκιόκας, Λαλιάς, Παπαθεοδώρου 4, Παπαδόπουλος Δα., Παπαδόπουλος Δ., Παρίδης, Παυλίδης 1, Κιόσης, Ταβακόπουλος, Αρώνης, Μαυραγάνης, Φοροτζίδης, Τάτσης, Βεκρής

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Παπανικολάου 2, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μυρίλος 1, Καρούντζος, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς 2, Δαμίγος, Μπιτσάκος 2

Τούρτα – έκπληξη για Παπανικολάου

Έκπληξη με τούρτα γενεθλίων επεφύλαξε η ομάδα του Περιστερίου στον Αλέξανδρο Παπανικολάου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. Ο κεντρικός αμυντικός του ΓΣΠ έκλεισε την Παρασκευή τα 25 και όλα τα μέλη της ομάδας τού ευχήθηκαν χρόνια πολλά.