Ο Γ.Σ. Περιστερίου επιστρέφει στην δράση του πρωταθλήματος και ο αρχηγός του, Αντώνης Σκαρπέλης πιστεύει πολύ στην νίκη επί του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (26/1, 16:00)

Μία εβδομάδα μετά την παρθενική της συμμετοχή στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, η ομάδα του Κώστα Λούδη θα βρει απέναντι της τον Α.Ο.Π.Φ. για την 13η αγωνιστική. Το έργο της αναμένεται δύσκολο από την στιγμή που οι απουσίες παραμένουν (Sean Spooner, Aleksa Gardijan, Άγης Φαναριώτογλου), ο Αντώνης Σκαρπέλης όμως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των συμπαικτών του: “Η συμμετοχή μας στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος μας προσέφερε εμπειρία που θέλουμε να την αξιοποιήσουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Επιστρέφουμε σε αυτό για να αντιμετωπίσουμε τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, μία ομάδα που βαθμολογικά βρίσκεται ακριβώς από πάνω μας, όπερ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και με σωστή τακτική, θεωρώ πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”.

Αναφορικά με τις απουσίες που θα έχει ο Γ.Σ.Π., ο 31χρονος αμυντικός δήλωσε πως “τόσο ο Aleksa (σ.σ. Gardijan) όσο και ο Sean (σ.σ. Spooner) δεν έχουν επιστρέψει ακόμα από την Εθνική ομάδα του Καναδά, ενώ ο Άγης (σ.σ. Φαναριώτογλου) αναρρώνει από εγχείρηση. Και οι τρεις μας λείπουν πολύ, φάνηκε άλλωστε και στο ματς του Κυπέλλου αλλά όλοι οι υπόλοιποι, δουλέψαμε σωστά την τρέχουσα εβδομάδα, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα”.