Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο “5ο Water Polo Fun” η ομάδα προ-Μίνι του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς στην πρεμιέρα του τουρνουά, που διεξάγεται στον Γέρακα,  επικράτησε του Παναθηναϊκού Β’ με 11-6. 

Οι… λιλιπούτειοι αθλητές των Μπάμπη Κλεωνάκου και Γιάννη Στέλλα δεν αντιμετώπισαν ιδιαιτέρα προβλήματα από τους αντιπάλους τους κι έχοντας το προβάδισμα εξ αρχής, το διατήρησαν με ευκολία έως το τέλος. Ο επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ.Π., που μετέχει στον δεύτερο όμιλο, είναι το Φάληρο (10/11, 12:45), ενώ στην συνέχεια της πρώτης φάσης θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Γέρακα 2 (1/12, 13:15), τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (15/12, 12:45) καθώς και τον Νηρέα Χαλανδρίου (12/1, 13:15). 

Τρόπος διεξαγωγής
– Συμμετέχουν 12 ομάδες που χωρίζονται σε 2 ομίλους των 6 ομάδων.
– Ο κάθε όμιλος παίζει παιχνίδια Σάββατο παρά Σάββατο (2 παιχνίδια το μήνα).
– Στην πρώτη φάση παίζουν όλοι με όλους 1 φορά (σύστημα Pool) συνολικά 5 παιχνίδια η κάθε  ομάδα.
– Στην επόμενη φάση οι 3 πρώτοι του κάθε ομίλου σχηματίζουν τον όμιλο των play offs (6 ομάδες).Η κάθε ομάδα θα παίξει τρία παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν περάσει από τον άλλο όμιλο.Στη συνέχεια οι δύο πρώτες ομάδες περνάνε στιον τελικό,ο τρίτος παίζει με τον έκτο της κατάταξης(3ος-6ος) και ο ο τρίτος με τον τέταρτο.Οι νικητές θ’αγωνιστουν στο μικρό τελικό και οι ηττημένοι σια τις θέσεις 5-6.
– Οι υπόλοιποι 3 του κάθε ομίλου θα συμμετέχουν σ’ένα όμιλο των 6 ομάδων που θα ονομαστεί Κύπελλο Φιλίας,όπου θα παίξουν ακριβώς με το ίδιο σύστημα,όπως και για τα play offs.
– Στις τρείς πρώτες ομάδες των play offs και του Κυπέλλου Φιλίαςθ’απονεμηθούν Κύπελλα και μετάλλια και σε όλες τις ομάδες μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Βαθμολογία
Κάθε ομάδα παίρνει:
– Για τη νίκη τρεις (3) βαθμούς
– Για την ισοπαλία ένας (1) βαθμούς
– Για την ήττα μηδέν (0) βαθμούς

Ισοβαθμίες
– εάν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο:
1.Υπολογίζεται ο μεταξύ τους αγώνας.
2.Αν το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα είναι ισόπαλο λαμβάνεται υπόψη η καλύτερη διαφορά τερμάτων.
3.Εάν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία γίνεται κλήρωση.
– εάν περισσότερες από δύο ομάδες συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς:
1.Υπολογίζεται η βαθμολογία των μεταξύ τους αγώνων.
2.Κατόπιν, λαμβάνεται υπόψη η καλύτερη διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες.
3.Εάν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία γίνεται κλήρωση.