Τη μοναδική της ήττα γνώρισε η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για την Α2, σε έναν τελικό που εξελίχθηκε σε έναν τραγέλαφο άνω των δύο ωρών (!) με ευθύνη της Γραμματείας του αγώνα.

Οι «κυανοκίτρινοι», που έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1, αντιμετώπισαν την ΑΕΚ στον τελικό της Α2, όπου και γνώρισαν την πρώτη ήττα τους με σκορ 10-9, αφού αποφασίσθηκε μεγάλος μέρος του αγώνα να θεωρηθεί ως μη γενόμενο και να επαναληφθεί στερώντας από το Περιστέρι τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 6’37” της τέταρτης περιόδου διακόπηκε ο αγώνας διότι το Νο 11 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου έπαιζε με 3 ποινές από λάθος της γραμματείας. Μετά από σύσκεψη που έγινε (γραμματεία, διαιτητών, παρατηρητή και αλυτάρχη) αποφασίστηκε ο αγώνας να γυρίσει πίσω στο 6’50” της τρίτης περιόδου».

Σημειώνεται ότι τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 7-8 και η ομάδα του Περιστερίου, έχοντας βγάλει άμυνα με παίκτη λιγότερο, έφευγε στην κόντρα, ενώ με την επιστροφή στο 6’50” του τρίτου οκταλέπτου το σκορ επανήλθε στο 4-6!

Ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης δήλωσε πως, την ώρα που ο βασικός στόχος -της ανόδου- επιτεύχθηκε, η ομάδα είναι στενοχωρημένη και χαρακτήρισε τα περιστατικά δυσφήμιση του αθλήματος, επισημαίνοντας ότι το ματς είχε δέκα διακοπές άνω των πέντε λεπτών, γεγονός που στέρησε την ομάδα του από ένα μεγάλο όπλο της, που είναι η φυσική κατάσταση.


Δείτε

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 3-4 , 2-2 , 3-2

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Λαδάς Π., Δανούρδης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 3, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Κουφόπουλος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης Αντ. 3, Χατζηδάκης, Γρηγοριάδης, Καψοκόλης, Λύκαρης 1, Γιαννουρής, Πετρόπουλος 1, Μυλωνάκης Κ., Στελλάτος 1, Τίγκας 2, Δερμιτζάκης Χ. 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας