Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας τους πρωταθλήματος, ο Γ.Σ. Περιστερίου δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (6-11) κι έτσι θα παίξει την σωτηρία του, στην Χίο.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους φιλοξενούμενους να “απαντάνε” με δύο γκολ για το 2-3 της πρώτης περιόδου, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 3-4, ενώ η τρίτη περίοδος βρήκε τον Γ.Σ.Π. στο -4 (5-9). Κάπως έτσι ήρθε η ήττα για τους πολίστες του Λούδη που πλέον έχουν μπροστά τους τα playoffs και τα ματς με την Χίο. 

Η σειρά θα ξεκινήσει από το 2-0 καθώς μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής διάρκειας και ο Γ.Σ.Π. χρειάζεται τρεις συνεχόμενες επιτυχίες για να παραμείνει στην Α1. 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 2-5, 1-2.

Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης 1, Δαλμάρας, Τσιφτσής, Αμπατζής.

Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλιος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 2, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 2, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός 1.