Ιδανικό ξεκίνημα στο διεθνές τουρνουά “9ο Memorial” έκανα η ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων επικρατώντας του Ναυπλίου με 15-6.

Η ομάδα του Κώστα Πασλή ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και με τον Γιάννη Παπασταμόπουλο να βρίσκει τρεις φορές δίχτυα, τον Άρη Λίτινα δύο και τον Γιώργο Χατζηαθανασίου μία, βρέθηκε στο 6-0 με την συμπλήρωση οκτώ λεπτών αγώνα. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε τον Γ.Σ.Π. να δέχεται πέντε γκολ και να σημειώνει μόλις στο δεύτερο οκτάλεπτο δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Ναυπλίου να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βγήκε όμως πολύ γρήγορα όταν τέσσερα γκολ στην τρίτη περίοδο. Ισάριθμα τέρματα σημειώθηκαν στην τέταρτη περίοδο για τον Γ.Σ.Π. που ξεκίνησε ιδανική την διοργάνωση και που θέλει να δώσει συνέχεια, αρχής γενομένης στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (22/12, 13:00)
Τα οκτάλεπτα: 0-6, 5-1, 1-4, 0-4
Γ.Σ. Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λεμονής, Μπόρδοκας, Χατζάκης, Παπασταμόπουλος 7, Τακουμάκης, Μαστρογιαννάκος, Δημητρίου, Λίτινας 6,  Χατζηαθανασίου 1, Βαρελτζής 1, Παλαμάρης, Μπρατάκος, Ζαφειρόπουλος, Ντουμάζιος