Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε (13-11) του ΝΟ Λάρισας, στη Νέα Πολιτεία, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Πλέον ο ΓΣΠ έχει 9 βαθμούς και ο ΝΟ Λάρισας 6, ενώ ο ουραγός ΝΟ Ρεθύμνου είναι στους 4 βαθμούς.
Οι αθλήτριες του Βαγγέλη Πάτρα είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα (2-3 στο πρώτο 8λεπτο), αλλά και στη δεύτερη περίοδο (2-3 και συνολικά 4-6).

Στο δεύτερο ημίχρονο και στα μέσα της τρίτης περιόδου τα κορίτσια του ΓΣ Περιστερίου είχαν πάρει μια σημαντική διαφορά (4-9), η οποία αποτέλεσε και το θεμέλιο λίθο για την επικράτηση τους σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, όσον αφορά την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου την επόμενη Τετάρτη (15/3, 18:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» η ΝΕ Πατρών.

ΤA 8ΛΕΠΤΑ: 2-3, 2-3, 3-3, 4-4.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ντόνας-Τσιάκας): Αρχοντάκη, Κοκκίνου 4, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη 1, Καλογιάννη, Σαφέτη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Ρότζερς 2, Γαλανοπούλου, Μάστορη, Κλάπερτον 3, Μπούρα, Κρίκη, Ζμπήτα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου 2, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα 3, Μπεκρή, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά 2, Γκίκα, Παπασηφάκη, Κικίδου.

Πάτρας: «Είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση»

Μετά το τέλος του αγώνα με το ΝΟ Λάρισας, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν καλοί, είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση και πολύ καλά οργανωμένη άμυνα».

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την παραμονή στην Α1 Εθνική Κατηγορία».