Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μυρτώ Γκοτζιά, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 18χρονη πολίστρια θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, προκειμένου να πραγματώσει τους στόχους της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Μυρτώ Γκοτζιά, δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του Περιστερίου, η οποία ήταν άλλωστε και η παλιά μου ομάδα. Είμαι χαρούμενη που θα συντελέσω σ’ έναν στόχο του Συλλόγου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή μας κ. Πάτρα προκειμένου να έχουμε μια επικοδομητική χρονιά».

Το βιογραφικό

Η Μυρτώ Γκοτζιά γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2004 και αγωνίζεται στην αριστερή θέση στην επίθεση. Ξεκίνησε το πόλο στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι και το καλοκαίρι του 2019. Εκείνη τη σεζόν μετακινήθηκε στην γυναικεία ομάδα του Εθνικού στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2022, οπότε και επέστρεψε στο Περιστέρι. Το 2019  με την Εθνική ομάδα των Κορασίδων κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την τρίτη θέση! Ενώ, με την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα που έγινε στην Κροατία το 2021 κατέκτησε τη 2η θέση.