Η ώρα της επιστροφής του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, εκεί όπου ανήκει, στα… σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ έχει φτάσει!

Η αγαπημένης μας ομάδα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στην επερχόμενη (2018-19) Basket League και χρειάζεται την στήριξη… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του κόσμου της, ο οποίος περίμενε με ανυπομονησία να την καμαρώσει ανάμεσα στους μεγάλους!

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να ολοκληρωθούν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του “Α. Παπανδρεου”, ώστε να πληρεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας αλλά και άνεσης και να εξελιχτεί σε ένα γήπεδο-στολίδι για την Basket League.

Μία θέση στην κερκίδα περιμένει και σένα… Αγόρασε το δικό σου εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν και ζήσε με τον ΓΣΠ στιγμές ανάλογες της πλούσιας ιστορίας του και της βαριάς “κυανοκίτρινης” φανέλας!

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου σε χρειάζεται σε αυτό το νέο του ξεκίνημα… Δείξε έμπρακτα την στήριξη σου!

We Are Back!!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2018-19 θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Παρασκευή (17/8) με σημείο διάθεσης τα γραφεία του Συλλόγου, Τζον  Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α,   και χωρίζονται σε τέσσερις υποκατηγορίες:

Α΄ κατηγορία: τιμή 300 Ευρώ

Β΄ κατηγορία: τιμή  150 Ευρώ

Γ΄ κατηγορία: τιμή 120 Ευρώ

Δ΄ κατηγορία: τιμή 50 Ευρώ

Ενημέρωση από τα  γραφεία του Συλλόγου (τηλ.: 210 57 77 147).