Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολυτάρχου (34χρ., 1,90μ.) για έναν ακόμη χρόνο.

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται στο πλαίσιο της ακόμα μεγαλύτερης ισχυροποίησης του ρόστερ της ομάδας μας, γεγονός που επέφερε αλλαγή σχεδιασμού, όσον αφορά την περίπτωση του 34χρονου σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΓΣΠ.

H διοίκηση του Συλλόγου μας, με μοναδικό γνώμονα την δημιουργία ενός συνόλου ικανού να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου την Α1, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και η διατήρηση του Μιχάλη Πολυτάρχου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην κυανοκίτρινη οικογένεια, αποτελεί άλλη μια απόδειξη.

Ο «Πόλυ» αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, τονίζοντας τα εξής:

“Είμαι πολυ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να φοράω για τρίτη χρονιά την ιστορική φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από το γεγονός ότι θα είμαι κι εγώ μέλος της φετινής προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα, ώστε να επιστρέψει εκεί που της ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μία ακόμα σεζόν. Από τη μεριά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους και παράλληλα να συμβάλω κι εγώ, βάζοντας το λιθαράκι μου, στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, ώστε να δώσουμε στον κόσμο μας την χαρά που του αξίζει.

Το νέο πρωτάθλημα της Α2 θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο ΓΣΠ να πρωταγωνιστήσει και στο τέλος της ερχόμενης χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχία”.

Ο ΓΣΠ δεν έχει παρά να ευχηθεί στο Μιχάλη Πολυτάρχου υγεία και να συνεχίσει τις επιτυχίες, φορώντας την κίτρινη-μπλε φανέλα!