Το «4 στα 4» έκανε το Εφηβικό του Γ.Σ. Περιστερίου κερδίζοντας (109-31) το Κολέγιο Ντερή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».
Οι παίκτες του Γιώργου Πολίτη παραμένουν αήττητοι και επιβεβαιώνουν σε κάθε αναμέτρηση την κυριαρχία τους στο πρωτάθλημα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Συλλόγου.
Οι «κυανοκίτρινοι» από τα πρώτα λεπτά επέβαλλαν τον ρυθμό τους (31-11 στο 10’) και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους.
Ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με μια μεγάλη διαφορά (52-23 στο 20’) και συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος φτάνοντας σε μια πολύ άνετη επικράτηση, απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ το Εφηβικό του Γ.Σ. Περιστερίου αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη (14/10, 21:30) στο κλειστό «Άγγελος Ζούπας» τον Αμύντα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-11, 52-23, 78-26, 109-31.
Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πολίτης): Λαζαρίδης 8 (2 τριπ.), Παπαδογιάννης 2, Ντεντόπουλος 3 (1 τριπ.), Ασωνίτης 6, Βούκσεβιτς 10 (2 τριπ.), Θωμάκος 24 (1 τριπ.), Καρίμαλης 8 (2 τριπ.), Κουστένης 17 (1 τριπ.), Χριστοδουλάτος 4, Ασημένιος 14, Κωτσόπουλος 6, Καπιρέλης 7.















