Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ορθοπεδικό Ιατρό, Μανόλη Μυριοκεφαλιτάκη, και τον Φυσικοθεραπευτή, Βαλάντη Ρίζο, οι οποίοι αποτελούν τα νέα μέλη του ιατρικού τιμ.

Με αυτές τις σπουδαίες προσθήκες η ομάδα μας αποδεικνύει την πρόθεση της για ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Μυριοκεφαλιτάκης Μανόλης γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1975. Αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Περιστερίου (ΚΓ).

Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2000 με το βαθμό «λίαν καλώς».

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» με ιδιαίτερη έμφαση στην τραυματιολογία, στις αρθροπλαστικές μεγάλων αρθρώσεων και στην αρθροσκοπική χειρουργική.

Το 2006 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο « Διοίκηση Μονάδων Υγείας»  της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με τίτλο διατριβής την επίδραση της οσφυαλγίας στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής κ Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας κ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

Το 2009-2010 ήταν συνεργάτης ιατρός στην ομάδα μπάσκετ γυναικών Εσπερίδες.

Από το Σεπτέμβρη του 2011  μέχρι τον Ιούλιο του 2015 ήταν ιατρός  της ομάδας μπάσκετ ανδρών Ολυμπιακού (κατάκτηση Ευρωπαϊκού και Ελληνικού  Πρωταθλήματος το 2012, κατάκτηση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2013, κατάκτηση Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 2013, κατάκτηση Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2012 και συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2015 ).

Παράλληλα… από το Νοέμβριο του 2011 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι.

Πλέον, από το καλοκαίρι του 2017 ανήκει στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

 

Ο Βαλάντης Ρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και σπούδασε στο ΤΕΙ Λαμίας όπου και αποφοίτησε το 2003 και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε ομάδες μπάσκετ.
Πιο συγκεκριμένα, εχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής στην ΚΑΕ Λαύριο, ΚΑΕ Κόροιβος Αμαλιαδας, ΚΑΕ Ηλυσιακός, ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΓΣ Αμαρουσίου, Φάρος Κερατσινίου, ΑΕ Πεντέλης, καθώς επίσης και στις ομάδες Γυναικών Αθηναϊκός, Τερψιθέα.
Είναι επίσης φυσικοθεραπευτής  της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια.
Άμεσος  συνεργάτης του ειναι ο Μηλόπουλος Ιωάννης.