Το κακό τρίτο 8λεπτο κόστισε στην ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που ηττήθηκε (12-7) από τον Απόλλων Σμύρνης στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά το πρώτο 8λεπτο (2-4) ισορρόπησαν το παιχνίδι με το επιμέρους 1-1 στη δεύτερη περίοδο. Ωστόσο, το τρίτο 8λέπτο ήταν πολύ κακό για τον ΓΣ Περιστερίου και αποτυπώθηκε στο 0-6 με το οποίο ο Απόλλων Σμύρνης «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς η βελτιωμένη εικόνα των «κυανοκιτρίνων» απλώς περιόρισε τη διαφορά τερμάτων.

Επόμενος αντίπαλος για την ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου την προσεχή Τετάρτη (8/11, 15:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» η Χίος, για την 8η αγωνιστική (πρώτη του δευτέρου γύρου) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-4, 1-1, 0-6, 4-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Σεννής, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Τρούλος 4, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης, Καβουσάνος, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Λούδης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο 8λεπτο»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ομάδα με πολύ ποιότητα, η οποία κέρδισε δίκαια, ήταν το φαβορί. Εμείς, θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας με την εξελίξη του παιχνιδιού και τη διακύμανση του σκορ στο τρίτο 8λεπτο. Κάναμε λάθη μεγάλα επιθετικά που μας στοίχισαν στην αμυντική μας ισορροπία, καθώς δεχθήκαμε εύκολα γκολ και σ’ αυτό τον τομέα ήταν που κρίθηκε το παιχνίδι. Όταν παίζεις με μια ομάδα ποιοτική όπως ο Απόλλων Σμύρνης, αυτά τα λάθη δεν θα τα συγχωρήσει όπως συνέβη με μας».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Προχωράμε μπροστά, καθώς έχουμε σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με την Χίο στην έδρα μας».