Το Περιστέρι Βίκος Cola θα βρεθεί στο “Nick Galis Hall” για να αντιμετωπίσει τον Άρη (18/11, 17:00, ΕΡΤ2) με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να περιμένει δύσκολο παιχνίδι αλλά με πίστη στο πλάνο, μπορεί να επέλθει μία ακόμα νίκη. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. blogαρε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και αναφέρθηκε στην ψυχολογία που έχει η ομάδα ούσα αήττητη έπειτα από πέντε αγωνιστικές, ενώ στάθηκε και στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Συγκεκριμένα, έγραψε πως “μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο. 

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, με έμπειρο προπονητή και καυτή έδρα. Ο Άρης έχει καταφέρει να βρει στα τελευταία ματς ρυθμό και να αξιοποιεί το υλικό του, παίζοντας το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί.  Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν πάρα πολύ σκληρά και εμείς θα πρέπει να μείνουμε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς συγκεντρωμένοι. 

Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους πείσμωσαν και τους έχουν κάνει πολύ σκληρούς. Κάθε φάση, κάθε κατοχή είναι και μία μάχη. Απαιτείται λοιπόν συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στο πλάνο».