Αν και τους χωρίζει μία κατηγορία, ο Γ.Σ. Περιστερίου της Α2, επικράτησε στην Θεσσαλονίκη του Π.Α.Ο.Κ. της Α1 με 10-8 & πήρε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την πρόκριση για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν και τόσο… ενθαρρυντικό για τον Γ.Σ.Π. που μετά το αρχικό 1-1, βρέθηκε να κυνηγάει δύο γκολ διαφορά (3-1). Τα κάλυψε χάρις τα τέρματα των Λαδά και Αγκόρτσα πριν ακολουθήσει αυτό του Τζώρτζη που έδωσε, για πρώτη φορά στο ματς, το προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Λούδη. 

Η συνέχεια βρήκε τον Π.Α.Ο.Κ. να “απαντάει” με τους Παυλίδη και Κολμπένοφ για το 8-7 για να ακολουθήσει ένα επί μέρους 0-3 από τον Γ.Σ.Π. που του έδωσε την πρόκριση. Αρχικά ο Τσαγκάρης έφερε το ματς στα ίσα (8-8), ο Παπανικολάου έδωσε ξανά τα ηνία στο Περιστέρι κι ο Γερακούδης “σφράγισε” το εισιτήριο για το Final-4 της Χίου (28-29/2)
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 2-3, 1-3
Π.Α.Ο.Κ. (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 4, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Λαδάς Π., Ατιέ Μ., Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1, Κουμής