Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στην 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με αντίπαλο τον Υδραϊκό το Σάββατο (5/3, 16:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά τις δυο εκτός έδρας ήττες με την ΑΕΚ και τον Εθνικό, θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

«Είναι ένα παιχνίδι για μας, όπου η ήττα δεν είναι επιλογή. Έχουμε δείξει ένα κακό πρόσωπο και πρώτος στόχος είναι να εμφανίσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε με την Βουλιαγμένη στον αγώνα Κυπέλλου, ότι έχει έρθει για να μείνει» υποστηρίζει ο Γιάννης Αγκόρτσας, για την συνάντηση με τον Υδραϊκό και συμπληρώνει: «Θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε για ποιό λόγο βγήκαμε πρώτοι στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος».

Όσο για τα στοιχεία που θα κρίνουν την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο πολίστας του ΓΣΠ, υπογράμμισε: «Στόχος στο παιχνίδι μας είναι να κοιτάξουμε πρώτα την άμυνα που είναι ένα κλειδί της ομάδας και στη συνέχεια επιθετικά να συνεχίσουμε την παρουσία που είχαμε ως τώρα και να παίξουμε ακόμη καλύτερα». Και ο Γιάννης Αγκόρτσας, κατέληξε: «Η άμυνα μας και η κόντρα είναι τα σημεία που πρέπει να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να χτυπήσουμε στην κόντρα, προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα που έχει η ομάδα μας».