Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του, ο Γ.Σ. Περιστερίου δεν έμοιαζε καθόλου με ομάδα της Α2 κι υπέταξε τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 14-7, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των φιλοξενούμενων, ο Γ.Σ.Π. έκανε ιδανικό ξεκίνημα και με τα γκολ του Αλέξανδρου Παπανικολάου, προηγήθηκε με 2-0 πριν τον μιμηθεί ο Γιάννης Αγκόρτσας για το 4-1. Η διαφορά των τερμάτων αυξήθηκε και στα τρία γκολ όταν ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης “απάντησε” στον Μπραΐμη για το 8-5 κι έκτοτε, όλα πήραν τον δρόμο τους. 

Ο Κώστας Λούδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και είδε τον φωτεινό πίνακα του κολυμβητηρίου της Χωράφας να γράφει double-score (14-7), λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-1, 4-2
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου (4), Λαδάς, Δανουρδής (2), Γερακούδης (2), Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου (1), Αγκόρτσας (3), Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης (2), Κούμης, Ατιέ, Τσιώτσης
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (Μάζης): Κουρούβανης Δ., Πούρος 1, Κότσκαρ, Μαυρωτάς Λ. 1, Τρας Τζ., Περόπουλος 1, Μπραΐμης 2, Τρας Μ., Νιαρχάκος, Φωτινάκης, Μανιουδάκης 1, Παπαγεωργίου, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης 1