Με επτά γκολ του συγκλονιστικού Θανάση Χρυσοσπάθη η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πέτυχε μεγάλη νίκη (14-13) επί της Τεράσα και πλέον την Κυριακή (24/9, 12:00) παίζει τον ΤΕΛΙΚΟ με την οικοδέσποινα Πρίμορατς Κότορ και θέλει τη νίκη για να προκριθεί στους ομίλους του Eurocup!

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη έκαναν κατάθεση ψυχής απέναντι στην ισπανική ομάδα και είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Μετά το ισορροπημένο (4-4) πρώτο 8λεπτο, οι «κυανοκίτρινοι» πήραν το προβάδισμα (8-6) στο στέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτεροο ημίχρονο το τρίτο 8λεπτο ήταν ξανά ισορροπημένο (4-4) και οι πολίστες του Κώστα Λούδη με μπροστάρη τον Θανάση Χρυσοσπάθη και πολύ αποτελεσματικό τον Άγγελο Φώσκολο έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-4, 4-2, 4-4, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αναγνώστου, Άντζιτς 1, Τοράκης, Πρέκας, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 7, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ.

ΤΕΡΑΣΑ: Μαρτίν, Πόρκαρ, Σκοτ, Τέβαρ 2, Έιχαρς 1, Γιάρα 4, Γκαρσία 2, Πένα 1, Βερτ, Τζιλένα 1, Μαρτίνεζ 1, Αούνος 1, Σάντος.