Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου, κερδίζοντας με το επιβλητικό 21-7 τον ΟΥΚ Βόλου στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, και έχει πλέον 3 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα της Α1.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη απέκτησαν ένα προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-2, αλλά στη δεύτερη περίοδο ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη με το εντυπωσιακό 7-2.

Στα δύο εναπομείναντα οκτάλεπτα οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν περίπατο (5-1 και 5-2), καθώς ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Περιστέρι (Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Καρούντζος 5, Αγκόρτσας 2, Παπασηφάκης 5, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΟΥΚ Βόλου (Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 2, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρος 1, Βασιλούδης, Αράγια 4, Μαρινάγης Ε., Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ

Λούδης: «Παίξαμε όπως έπρεπε»

Μετά το τέλος του αγώνα με το Βόλο, ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε:

«Παίξαμε όπως θα έπρεπε σ’ αυτό το ματς. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και πήραμε μεγάλη διαφορά. Αυτό το γεγονός μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά, ενώ επιλογή μας ήταν να μείνει εκτός ο Φίλιππος Καραμπέτσος, για να πάρουν χρόνο οι άλλοι δύο τερματοφύλακες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους».

Όσο για την συνέχεια είπε: «Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά εκτός έδρας το άλλο Σάββατο (13/11, 16:00), που είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».