Κυριαρχώντας από το πρώτο οκτάλεπτο η ομάδα πόλο του Περιστερίου πέρασε σαν… σίφουνας από το κολυμβητήριο στο Γουδή κερδίζοντας με 14-6 τον Παναθηναϊκό στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος (ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου) θα αναμετρηθούν σε διπλά παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Εθνικό και τον Υδραϊκό.

Από το πρώτο οκτάλεπτο οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισαν μια σημαντική διαφορά τερμάτων (0-4) και, παρά την χαλάρωση τους στη δεύτερη (2-1) και τρίτη περίοδο (4-4), ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με ένα επιμέρους 5-0 στο τελευταίο οκτάλεπτο, φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γαβαλάς, Δανούρδης, Παπαδημητρίου, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Παν., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 2, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος 1, Ζερβουδάκης

Περιστέρι (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 3, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος Ανδ. 1

Παναθηναϊκός 6 - 14 Περιστέρι, 5/2/2022, φύλλο αγώνος

Λούδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε με τον Παναθηναϊκό»!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, ο προπονητής της ομάδας πόλο του Περιστερίου Κώστας Λούδης, τόνισε:

«Κερδίσαμε όπως έπρεπε να κάνουμε! Είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, εμείς και ο Παναθηναϊκός. Πλέον κοιτάζουμε πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα στις τρεις περίπου εβδομάδες που έχουμε μπροστά μαςμέχρι την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά αυτό το διάστημα και να βελτιώσουμε τα κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπου υστερούμε. Έχω κάποια παράπονα σε ότι αφορά το κομμάτι της συγκέντρωσης στα τελευταία ματς».

Όσο για τη συνέχεια, ο προπονητής του ΓΣΠ, υπογράμμισε:

«Στόχος μας πλέον όταν ξεκινήσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος απέναντι σε τρεις πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι η ΑΕΚ, ο Εθνικός και ο Υδραϊκός, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης».