Ο Γ.Σ. Περιστερίου έπαιξε τον πρώτο του αγώνα στην Α1 κατηγορία αλλά στο ντεμπούτο του ηττήθηκε από τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 7-10. 

Τρεις ημέρες μετά την πρόσληψη του, ο Κώστας Λούδης είδε τους παίκτες του να παλεύουν και να είναι άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια έμπειρη και παραδοσιακή ομάδα της υδατοσφαίρισης. Το πρώτο γκολ της χρονιάς από τον Γιώργο Φωκά, ακολούθησε αυτό του Παναγιώτη Κλήμου για το προβάδισμα (2-1) το οποίο παρέμεινε μέχρι τα μισά του δευτέρου οκταλέπτου. Πρώτα ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης κι εν συνεχεία ο Aleksa Gardijan βρήκαν δίχτυα για το 4-3 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα ο Γ.Σ.Π. να δεχθεί τρία γκολ και να βρεθεί πίσω στο σκορ με 4-6. 

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη προσπάθησαν να ισοφαρίσουν δίχως όμως επιτυχία. Παρά την ήττα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία τα οποία κι αναγνώρισαν οι θεατές που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Χωράφας χειροκροτώντας τους πολίστες του Γ.Σ.Π. 
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-5, 6-7, 7-10
Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου, Γκάρντιγιαν 2, Παζαΐτης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Λαδάς, Γιαννουλάτος
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Λεμπέσης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 4, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 2 Παπούκας 1, Σαλτέρης, Γαλάνης, Χαλυβόπουλος Ι. 1