Την πρώτη του νίκη, στην Ιστορία του στην Α1 πόλο των Ανδρών, σημείωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου που, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, επικράτησε του Ο.Φ.Θ. με 12-4. 

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ξεκίνησε… ορεξάτη την αναμέτρηση και με τα γκολ των Κλήμου, Φωκά (δις), Παπανικολάου και Αγκόρτσα προηγήθηκε με 5-2 με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου! Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους γηπεδούχους που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο 7-2, ωστόσο, “έχασαν” τον Δημήτρη Καζάκο καθώς στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα στο σουτ του Αντιβαλίδη, γύρισε το χέρι του και αποχώρησε τραυματίας στα μισά της τρίτης περιόδου. 

Με την διαφορά των τερμάτων να είναι στο +5 για τον Γ.Σ.Π. (9-4), ο Κώστας Λούδης έριξε στην πισίνα του κολυμβητηρίου της Χωράφας όλους τους παίκτες του και με τους Κουκουμάκη, Παπανικολάου και Γερακούδη να βρίσκουν… δίχτυα, το σκορ έφτασε στο 12-4 πριν άπαντες πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα ιστορική! 
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-0, 2-2, 3-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Γκάρντιγιαν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 2, Φωκάς 2, Τσαγκάρης 1, Δαλμάρας, Λαδάς, Αμπατζής
Ο.Φ.Θ. (Κορίτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Προσινικλής, Αληχανίδης Α. 3, Ζαρκαντζάς, Μπιτσάκης, Παυλίδης, Αληχανίδης Β., Δημητριάδης, Πισσίας, Αντιβαλίδης 1, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης