Το άσχημο δεύτερο 8λεπτο στοίχισε στους άνδρες του ΓΣ Περιστερίου, που ηττήθηκαν (11-8) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο στην πρώτη περίοδο (2-1), όμως στο δεύτερο 8λεπτο το 0-4 έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2-5.

Στην τρίτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (επιμέρους σκορ 3-3) και το ίδιο σκορ ήταν και στο τέταρτο 8λεπτο, καθώς δεν μπόρεσαν οι «κυανοκίτρινοι» να αντιδράσουν και να περάσουν μπροστά γνωρίζοντας την ήττα.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι τo προσεχές Σάββατο (18/11, 19:00) ο Παναθηναϊκός στο Σεράφειο κολυμβητήριο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 0-4, 3-3, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου 1, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος 1, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 1, Θώμογλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Αλ. 3, Κουκουνάς, Ηλιόπουλος Νεκτ., Μίγκλης, Πριμηκύριος.