Τον ΝΟ Πατρών φιλοξενεί το Σάββατο (30/9, 16:30) στο κολυμβητήριο της Χωράφας η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, καθώς η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χίο στην πρεμιέρα μεταφέρθηκε για τις 11 Οκτωβρίου.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από το ΝΟ Πατρών, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο νερό» εξηγεί ο Μανώλης Πρέκας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας και προσθέτει: «Προερχόμαστε από ορισμένα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ασφαλώς θα έχουμε καλύτερο ρυθμό. Ακολουθεί άλλωστε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη με την Γλυφάδα, οπότε θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι τώρα για να έχουμε καλό ρυθμό και να τον διατηρήσουμε στη συνέχεια».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΓΣ Περιστερίου για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, τόνισε: «Αν παίξουμε όπως πρέπει δεν θα κινδυνεύσουμε. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και θεωρώ πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».