Έκανε μεγάλη προσπάθεια το Περιστέρι, αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 8-6 στον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης ανδρών στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έχασαν με αυτό τον τρόπο μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα και το 0-3 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Μπορεί στην δεύτερη περίοδο οι «κυανοκίτρινοι» να επικράτησαν με 3-2, όμως η ισορροπία στις δύο επόμενες περιόδους, με σκορ 2-2 στο τρίτο οκτάλεπτο και 1-1 στο τελευταίο, επέτρεψαν στην ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Λούδης: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο το άγχος μας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε:

Περιστέρι 6 - 8 ΑΕΚ (φύλλο αγώνος)
Περιστέρι 6 – 8 ΑΕΚ (φύλλο αγώνος)

«Θεωρώ ότι έπαιξε πολύ καθοριστικό ρόλο το άγχος της ομάδας μας. Βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι και αυτό μας έκανε να έχουμε μεγάλο εκνευρισμό στην επίθεση και να μην έχουμε καθαρό μυαλό. Δεν εκτελούσαμε όπως έπρεπε τις επιθέσεις μας. Η ΑΕΚ την ίδια στιγμή έπαιξε έξυπνα, ενώ με την εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες της, αλλά και τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που έχει, κατάφερε να φτάσει στη νίκη».

Και ο τεχνικός του ΓΣΠ κατέληξε:

«Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Έκαναν μεγάλες υπερβάσεις, είμαστε όμως πολύ στενοχωρημένοι γιατί αυτή η ήττα μας πείραξε. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός, όλα είναι στην ζωή, απλά όλοι έχουμε πολλές απαιτήσεις με βάση την εικόνα που δείξαμε όλη την χρονιά. Το Περιστέρι έχει συνέχεια και πλέον θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα».

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Αγκόρτσας 2, Λαδάς Π., Φάρμερ, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 2, Βούκσεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2