Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει το Περιστέρι στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, καθώς αντιμετωπίζει για την 11η αγωνιστική την ΑΕΚ, το Σάββατο (10/4, 14:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό,

ΓΣΠ - ΑΕΚ (11 Ιουλίου 2020)
ΓΣΠ – ΑΕΚ (πόλο Α2, 11 Ιουλίου 2020)

σε έναν αγώνα στον οποίον για ένα μεγάλο διάστημα έπαιξαν πολύ καλά, και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα ως τώρα, με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας», σημειώνει ο τεχνικός του Περιστερίου και συνεχίζει:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περυσινή σεζόν στην Α2, η ΑΕΚ μάς κέρδισε στο γήπεδό μας και στέφθηκε εκείνη τυπικά πρωταθλήτρια».

Ο Κώστας Λούδης, που θεωρεί πως το Περιστέρι επιδεικνύει σταθερότητα παίζοντας καλό πόλο συνολικά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κατέληξε:

«Είναι ένα παιχνίδι, η πορεία του οποίου θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη με την οποία θα σφραγίσουμε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα».