Πολύ κοντά στο να φύγει νικητής από το Φάληρο βρέθηκε ο Γ.Σ. Περιστερίου αλλά η αφλογιστία του στο τέταρτο οκτάλεπτο, τον υποχρέωσε στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από τον Α.Ο.Π.Φ. με 8-6.  

Νευρικοί στο ξεκίνημα τους, οι παίκτες του Κώστα Λούδη βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 πριν μειώσει ο Αλέξανδρος Παπανικολάου στον “παίκτη παραπάνω”. Το πρώτο οκτάλεπτο “έκλεισε” εν τέλει στο 3-1 για τους γηπεδούχους αλλά το σκηνικό άλλαξε άρδην στο δεύτερο με τους Παναγιώτη Κλήμο και Αγησίλαο Φαναργιώτουγλου να ισοφαρίζουν σε 3-3 πριν ο 40χρονος αμυντικός εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκοράρει εκ νέου για το 3-4. 

Στην τρίτη περίοδο, ο Α.Ο.Π.Φ. ήταν αυτός που με δύο γκολ ανέκτησε τα ηνία αλλά το γκολ του Γιώργου Φωκά έφερε νέα ισοπαλία στο ματς (5-5). Με γκολ του Χάρη Ρομπόπουλου, η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου προσπάρε με 6-5 αλλά το πρώτο γκολ του Sean Spooner στο πρωτάθλημα έδωσε μία ακόμα ισοπαλία (6-6). Αυτή ήταν και η τελευταία της αναμέτρησης καθώς στην συνέχεια, ο Γ.Σ.Π. δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, δέχθηκε και δύο αναπάντητα γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του. 
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 3-2, 2-0
Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (Λοράντος): Κατσαγούνος Δ, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου 2, Τρούλος 2, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μαλανδράκης
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκάρντγιαν, Σπούνερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 2, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Λαδάς, Αμπατζής