Την ήττα (22-6) γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Ολυμπιακό στο «Παπαστράτειο», για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη προσπάθησαν αλλά η διαφορά δυναμικότητας δεν άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ακόμη, σημαντική για τον ΓΣΠ ήταν η απουσία του Ντρου Χόλαντ, ο οποίος συμμετέχει στο Προολυμπιακό τουρνουά με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στα δυο πρώτα 8λεπτα, καθώς μετά το 7-3 στην πρώτη περίοδο και το 14-4 στο τέλος του ημιχρόνου, το δεύτερο μέρος μετατράπηκε σε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου είναι την επόμενη Κυριακή (5/11, 17:00) ο Απόλλων Σμύρνης, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 7η αγωνιστική.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 7-3, 7-1, 5-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 2, Δήμου 2, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης 2, Άντζιτς. Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Σεννής, Μαστρογιαννάκος, Μπιτσάκος Κων/νος.

Λούδης: «Φυσιολογική ήττα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι μια φυιοολογική ήττα, όσον αφορά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Και από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά σαφέστατα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τύχη στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έπαιξε στο 100% γιατί την Τρίτη αντιμετωπίζουν μια ομάδα που θα κρίνει το μέλλον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς, κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα τώρα με τον Απόλλων Σμύρνης».