Ο Γ.Σ. Περιστερίου κάνει… ποδαρικό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κόντρα στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης θέλει να δείξει την δουλειά που έχει γίνει το διάστημα των γιορτών! 

Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 και τελευταίου του πρώτου γύρου, η ομάδα του Κώστα Λούδη θα αντιμετωπίσει μια παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος, τον δεύτερο της βαθμολογίας Ν.Ο.Β. Βάση της κατάταξης, η αναμέτρηση μοιάζει δύσκολη αλλά “στις γιορτές κάναμε μία καλή προετοιμασία, τόσο για το ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος” τονίζει ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης και συνεχίζει: “Δουλέψαμε τις αδυναμίες μας και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα την οποία, κατά την γνώμη του, θεωρώ ισοδύναμη με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η ισοπαλία, πόσο μάλλον η νίκη”. 

Ο 23χρονος περιφερειακός έκανε επίσης έναν απολογισμό του πρώτου γύρου και ανέφερε αυτά που θα πρέπει να κάνει ο Γ.Σ.Π. Στην συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία: “Με την παραίτηση του προηγούμενου προπονητή, θέλαμε χρόνο προκειμένου να μπούμε σε μια καινούργια φιλοσοφία, αυτή που έφερε ο κόουτς Λούδης. Αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, στα περισσότερα παιχνίδια δείξαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα βελτιώσουμε στην συνέχεια. Γνωρίζουμε πλέον όλες τις ομάδες και με την σωστή δουλειά, νομίζω πως το τέλος της σεζόν θα μας βρει χαρούμενους για την επίτευξη του στόχου μας”.