Ο ερχομός του 2018 συνδυάζεται αγωνιστικά με την έναρξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.  Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα συμμετάσχει και φέτος στην Α2 κατηγορία, έχοντας φιλοδοξία για μια πορεία… πρωταθλητισμού, που θα τον φέρει στο τέλος της κανονικής διάρκειας στα πλέι οφς!

Ήδη η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της Κυριακής (14/1, 13:00) όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ιωνικό στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Ο αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου  Περιστερίου, Αντώνης  Σκαρπέλης και ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης, εκ των σπουδαίων φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δυο παίκτες αναφέρθηκαν…  

Στους στόχους του ΓΣΠ στο νέο πρωτάθλημα:

Σκαρπέλης Αντώνης : «Στόχος της ομάδας είναι κάθε χρόνο να είναι και καλύτερη. Πέρυσι αγωνιστήκαμε στα play out, φέτος στόχος είναι η είσοδος μας στα play off και από κει και πέρα ότι καλύτερο».

Τσαγκάρης Ποσειδώνας : «Φέτος η ομάδα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, με την στήριξη της διοίκησης και τις επιλογές του προπονητή έχει φτιαχτεί μια πολύ ποιοτική ομάδα και θα ήταν ψέματα να πούμε οτι δεν κοιτάμε ψηλότερα. Αρχικός στόχος να μπούμε στα play off ανόδου και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει».

Στη δυναμική του φετινού πρωταθλήματος:

Σκαρπέλης Αντώνης : «Πιστεύω οτι θα είμαστε στις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν. Όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και κατά την διάρκεια του οι ομάδες θα γίνονται ακόμα πιο δυνατές. Φαβορί δεν μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα αλλά υπάρχουν έμπειρες ομάδες όπως ο Ηλυσιακός και ο Γέρακας».

Τσαγκάρης Ποσειδώνας : «Είναι η πρώτη φορά, που αγωνίζομαι σε αυτή την κατηγορία, όμως όπως έχω δει από τα φιλικά προετοιμασίας είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει ποιότητα, έχει τις ιδιαιτερότητες του τόσο σε τεχνικά όσο και θέματα αντοχής και ρυθμού. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετές ισάξιες ομάδες όπως ο Ο.Φ. Θαλάσσης, ο Γέρακας και ο Ηλυσιακός. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Στις αλλαγές σε σχέση με πέρυσι:

Σκαρπέλης Αντώνης : «Φέτος έχουν γίνει κάποιες σημαντικές προσθήκες, έχουν αποκτηθεί πολλοί  παίκτες πολύ καλοί ποιοτικά αλλά και σαν χαρακτήρες, που ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδας και θα μας βοηθήσουν πολύ στο πρωτάθλημα.

Στις πρώτες του εικόνες – εμπειρίες από την φετινή ομάδα:

Τσαγκάρης Ποσειδώνας : «Σαν σύλλογος το Περιστέρι δουλεύει σε πολύ καλά πρότυπα, σε επίπεδο Α1 θα έλεγα, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά στην προπόνηση, έχουμε χημεία και θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα».

Στις υποδομές υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ:

Σκαρπέλης Αντώνης : «Είναι σημαντικό για μια ομάδα να διαθέτει τμήματα υποδομών, με αθλητές, που στο μέλλον μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια και πολύ καλή δουλειά με την έλευση του Αρσένη Μαρούλη ενώ φέτος προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο ένας αναγνωρισμένος στον χώρο προπονητής ο Γιώργος Ψύχος, που θα βοηθήσει πολύ τους νέους αθλητές.

Τσαγκάρης Ποσειδώνας : «Ο πιο σωστός και οικονομικός τρόπος για να μπορείς να έχεις διάρκεια στις μεγάλες κατηγορίες  είναι να βγάζεις παίκτες απο τις ακαδημίες σου. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα και ειδικά για το Περιστέρι, που είναι ένας πολύ μεγάλος Δήμος με πολλά παιδιά, πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ακαδημίες του, που θα τον βοηθήσουν να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια στην ελληνική υδατοσφαίριση».

Στον κόσμο του Περιστερίου:

Σκαρπέλης Αντώνης : «Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας και είναι ο 8ος μας παίκτης. Θέλουμε τον κόσμο του Περιστερίου κοντά στην προσπάθεια μας».

Τσαγκάρης Ποσειδώνας : «Έχω δει τον κόσμο του ΓΣΠ μέσα απο βίντεο και νιώθω ενθουσιασμένος! Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία και να έχω την πρώτη επαφή με τον κόσμο του Περιστερίου».