Τις βάσεις για μια απαιτητική χρονιά βάζει ήδη η ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου, που έπιασε ήδη δουλειά στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Ο Κώστας Λούδης έδωσε το σύνθημα και οι πολίστες του ΓΣΠ έπεσαν στο νερό, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις, για να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τον Αμερικανό Ντρου Χόλαντ. Ο τερματοφύλακας του ΓΣ Περιστερίου αναμένεται στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Κώστα Λούδη.

Ακόμη, απέχουν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Ανδρών Χρήστος και Ανδρέας Μπιτσάκος, που προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο το διάστημα 18-25 Σεπτεμβρίου.

«Ξεκινάει μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες, με πολύ υψηλούς στόχους, ίσως στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα πόλο των τελευταίων ετών» υποστήριξε ο προπονητής του ΓΣΠ Κώστας Λούδης και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλουμε είναι να είναι υγιείς οι παίκτες, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, καθώς η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η είσοδος καταρχήν στα πλέι οφ, η έξοδος στην Ευρώπη και φυσικά να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος».

Στη διάθεση του Κώστα Λούδη στην προετοιμασία του ΓΣΠ βρίσκονται οι «παλιοί» Διονύσης Καρούντζος (αρχηγός), Ματθαίος Σαλτερής, Παναγιώτης Λαδάς, Νίκος Γερακούδης, Κώστας Κουκουμάκης και Γιώργος Τοράκης. Ενώ, κανονικά προπονούνται και οι παίκτες που αποκτήθηκαν και είναι οι: Άγγελος Φώσκολος, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Πρέκας και Μιχάλης Καζάζης.

Άδεια δόθηκε για μια εβδομάδα στον Βασίλη Χωματά λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι «μικροί» Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης, Σταματίου, Κυριαζής και Σενής.