Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 8-7 πέτυχε η ομάδα πόλο του Περιστερίου επί του Υδραϊκού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, που εμφανίστηκε πλήρης έπειτα από αρκετό καιρό, πήρε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο (1-2) και στην συνέχεια διατήρησε το προβάδισμα του ενός τέρματος και στις άλλες τρεις περιόδους, απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με τους «κυανοκίτρινους». Ο ΓΣΠ μετρά πλέον δυο νίκες και δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Λούδης: «Νίκη ψυχολογίας, την θέλαμε πολύ»

Επόμενος αντίπαλος για το Περιστέρι σε δύο εβδομάδες (Σάββατο 6/11) είναι ο ΟΥΚ Βόλου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Υδραϊκός 7 - 8 Περιστέρι, Α1, 23/10/2021, φύλλο αγώνος
Φύλλο αγώνος

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του Περιστερίου Κώστας Λούδης δήλωσε:

«Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάρα πολύ! Ήταν νίκη ψυχολογίας, καθώς όλοι γνώριζαν ότι προερχόμαστε από προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19 και θέλαμε πολύ τη νίκη απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας».

Και συμπλήρωσε:

«Αυτό το αποτέλεσμα επέδρασε θετικά τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και βαθμολογικά, έναντι μιας ομάδας που έχει ίδιους στόχους. Ουσιαστικά κερδίζουμε και χρόνο με αυτή τη νίκη. Όσο θα κυλάει ο χρόνος, αυτό θα είναι υπέρ μας, καθώς ο Φάρκας αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο 50% από πλευράς ετοιμότητας, δεδομένου ακόμη δεν έχει συνέλθει. Οπότε κερδίζουμε και χρόνο, καθώς σε δύο εβδομάδες που θα παίξουμε ξανά θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαϊτης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 1, Αλμύρας, Πλάνης, Γιάνκοβιτς 1, Φώσκολος, Άτζιτς 2, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τσόκας

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος 1, Μαστρογιαννάκος