Παίζοντας πολύ καλή άμυνα η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πέρασε νικηφόρα (7-6) από την έδρα του Υδραϊκού, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, για τη 2η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη έφτασαν πλέον τους 26 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση (έναν πίσω από τον 5ο ΠΑΟΚ), ενώ ο Υδραϊκός παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» οι «κυανοκίτρινοι» μετά το ισορροπημένο (2-2) πρώτο 8λεπτο πήραν ένα προβάδισμα (4-5) στοο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου διεύρυναν τη διαφορά με το επιμέρους 0-1 σε 4-6 (στο τρίτο 8λεπτο). Στα μισά του τέταρτου 8λεπτου οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν το 4-7 και ο Υδραϊκός απλώς στο τέλος μείωσε την τελική διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα από τον ΓΣ Περιστερίου που ήταν ανώτερος από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣΠ είναι το προσεχές Σάββατο (16/3, 16:30) ο ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Χωράφας για την 3η αγωνιστική του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-3, 0-1, 2-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 3, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ.

Λούδης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Υδραϊκό»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Υδραϊκό, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Ο στόχος επετεύχθη γιατί ήταν η νίκη. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα και ελέγχαμε το ματς. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε ένα πλεονέκτημα 2-3 γκολ περίπου 3.5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς. Απλά κρατάω τη νίκη και τους τρείς βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Ακόμη, κρατάω την εμφάνιση στην άμυνα».

Και πρόσθεσε: «Απλά θα πρέπει λίγο να μην μας επηρεάζουν διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται στο παιχνίδι. Γιατί χαλάνε το μυαλό και την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ηρεμία στην επίθεση, όπου θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τα ματς πιο εύκολα».