Ο Στέλιος Δαλμάρας έπιασε τα… άπιαστα, οι Sean Spooner και Γιώργος Φωκάς έκαναν εξαιρετική δουλειά στην επίθεση και ο Γ.Σ. Περιστερίου πήρε σπουδαίο βαθμό από τον δεύτερο της βαθμολογίας Υδραϊκό (10-10)!

Απέναντι σε έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Κώστα Λούδη έδειξαν πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Φωκάς και Άγης Φαναριώτογλου ήταν οι σκόρερ στο πρώτο οκτάλεπτο (2-2) ενώ ο Spooner ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στον Γ.Σ.Π. στις αρχές του δεύτερου σκοράροντας στον “παίκτη παραπάνω” (3-2). 

Η εμπειρία του Κώστα Κοκκινάκη έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα (3-3) και μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τελεταία φορά, οι δύο ομάδες, πότε συμβάδιζαν στο σκορ και πότε η μία έπαιρνε τα ηνία από την άλλη. Κάπως έτσι, το ματς έφτασε στο ενάμησι λεπτό για το φινάλε με τον Μπλάνη να βρίσκει δίχτυα και να κάνει το 9-10 για τον Υδραϊκό πριν του “απαντήσει” ο Spooner.  Με το ρολόι να θέλει 29 δευτερόλεπτα για να μηδενίσει ο Καναδός σκόραρε από την θέση του φουνταριστού δίνωντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στον Γ.Σ.Π.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-3, 3-3
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Gardijan, Spooner 4, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 2, Κλήμος, Φωκάς 3, Τσαγκαράκης, Τσαλίκης, Γιαννουλάκος, Αμπατζής
Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 2, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 2, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος, Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής, Ρουμάνης