Την πρόκριση στην τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ15) πέτυχε η ομάδα πόλο του Περιστερίου. Οι αθλήτριες της Τόνιας Σολανάκη έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν η παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο (15/1)

Περιστέρι 16 – 6 Ηλυσιακός

Γκολ: Σάμπου 4, Καψή 1, Σκαρμούτσου Β.1, Θρεψιάδη 4, Ζήκα 1, Χατζηαθανασίου 3, Καραβασίλη 1, Χιώτη 1.

Κυριακή (16/1)

Βουλιαγμένη 14 – 2 Περιστέρι

Γκολ: Σκαρμούτσου Β.1, Θρεψιάδη 1

Περιστέρι 6 – 20 Πανιώνιος

Γκολ: Σάμπου 1, Θρεψιάδη 2, Χατζηαθανασίου1, Χιώτη 1, Καραβασίλη 1

Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής:

Σκαρμούτσου Έλενα, Σκαρμούτσου Βασιλεία, Θρεψιάδη Έλλη, Σάμπου Φωτεινή, Καψή Ιωάννα, Ζήκα Νεφέλη, Καραβασίλη Αναστασία, Χατζηαθανασίου Μιχαέλα, Χιώτη Μιχαέλα, Θελερίτη Μαργαρίτα, Κράλλη Ζωή, Κιουπελόγλου Μελίνα, Σμαίλη Μαριτίνα, Ψαράκη Μυρτώ, Κυπραίου Ειρήνη, Αλεξανδροπούλου Αλεξάνδρα, Κρικοπούλου Ελένη, Ψαράκη Μυρτώ.

Σολανάκη: «Στο Περιστέρι διδάσκουμε ήθος και Υδατοσφαίριση και τα πήγαμε και στα δυο εξαιρετικά!»

Μετά το τέλος των αγώνων η προπονήτρια των κορασίδων (Κ15) του ΓΣΠ Τόνια Σολανάκη, δήλωσε: «Κληθήκαμε να δώσουμε σε 26 ώρες τρία δυνατά παιχνίδια και καταφέραμε να προκριθούμε πανάξια στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα εμφανίστηκε συνολικά βελτιωμένη μέσα από την ατομική βελτίωση της κάθε αθλήτριας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μεθοδικά διδάσκοντας ήθος και Υδατοσφαίριση στα παιδιά! Για ακόμα μια φορά δηλώνω υπερήφανη για την προσπάθεια των κοριτσιών μου και του συλλόγου μας».