Παίζοντας εξαιρετικά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε (18-7) εκτός έδρας του Ηλυσιακού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Με τις Μάμογλου και Λέβι να σημειώνουν από πέντε τέρματα τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου έφτασαν σε μια επιβλητική νίκη.

Από το πρώτο 8λέπτο (0-3) η ομάδα του ΓΣΠ είχε τον έλεγχο, ο Ηλυσιακός με το επιμέρους 2-1 στη δεύτερη περίοδο θέλησε να επιστρέψει, αλλά στο τρίτο 8λεπτο οι παίκτριες του ΓΣ Περιστερίου με το εντυπωσιακό 3-8 έβαλαν τα θεμέλια για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου ο Άλιμος στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» το επόμενο Σάββατο (14/10) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-3, 2-1, 3-8, 2-6.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τσόκας): Πράππα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Ξανθοπούλου, Παναγιότι 1, Τζένου, Κόκκινου 1, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 3, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Λαζάρου Κακλή 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 5, Λαλούση 1, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κόλλια, Πετάση 1, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη, Γκoτζι;a, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 5.