Στην Α1 Κατηγορία Γυναικών ανέβηκε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου έπειτα από τη νίκη της με 13-8 επί του ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου! Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα πέτυχαν τον στόχο τους όπως τον οριοθέτησαν στην αρχή της χρονιάς και το γυναικείο πόλο του ΓΣΠ τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα «μεγάλα σαλόνια» της υδατοσφαίρισης.

Ουσιαστικά από το πρώτο μέρος τα κορίτσια του ΓΣ Περιστερίου κυριάρχησαν και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους. Με επιμέρους σκορ 6-3 στο πρώτο 8λεπτο και 3-1 στο δεύτερο οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα εξασφάλισαν μια σημαντική διαφορά (9-4) στο τέλος του πρώτου μέρους την οποία διατήρησαν σχετικά εύκολα στην επανάκηψη πανηγυρίζοντας δικαίως την άνοδο τους στην Α1 Κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 6-3, 3-1, 0-2, 4-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Διαπούλη, Καρκάνη 2, Φραγκάκη 1, Αδάμη, Αποστολίδου 4, Λουκοπούλου, Κούβδου 2, Γκίκα, Πέττα, Μπεκρή 1, Κωσιάδη, Σολανάκη 3, Κοβάτσεβιτς, Βυθούλκα, Κικίδου.

ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Πράππα, Κώστογλου Ρ., Παυλή, Πατέρη, Παλληκαράκη 2, Μανουσάκη 2, Μπραγουδάκη, Κώστογλου Μ., Αποστόλου, Κανάκη, Καράβου, Χρυσοβέργη 2, Καλλέργη, Ζαφειράκη 2, Παπαδάκη.