Η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την συμφωνία της με την Κατερίνα Ζαφειράκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η 21χρονη τερματοφύλακας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Πάτρα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, η Κατερίνα Ζαφειράκη, δήλωσε: «Ήρθα στο Περιστέρι γιατί ο κόουτς Βαγγέλης Πάτρας είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και με έχει βοηθήσει να αναδειχθώ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με τη δική μου παρουσία, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας του Περιστερίου τη νέα χρονιά».

Το βιογραφικό

Η Κατερίνα Ζαφειράκη γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε το πόλο από τα τμήματα υποδομής της ΝΕ Πατρών, όπου το 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Δυο χρόνια αργότερα, το 2018 πήρε το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα νεανίδων της ΝΕ Πατρών. Το 2019 πήρε το χρυσό μετάλλιο με τη Νέων Γυναικών της ΝΕ Πατρών, ενώ την επόμενη σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιά κατακτώντας την 4η θέση με τη Νέων Γυναικών και την ομάδα των Γυναικών. Ενώ, πέρσι (2021-2022) έπαιξε στην ομάδα της Λάρισας.

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων το 2021 κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ. Ενώ, τη φετινή σεζόν με την Εθνική ομάδα Γυναικών, πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ζρένιανιν της Σερβίας.