Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε την πέμπτη νίκη (79-46) στο Gen A Stars U16, κόντρα στον Αστέρα Καβάλας στο Κλειστό της Καλαμίτσας. Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης.

Το Περιστέρι ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά και επέβαλλε τον ρυθμό του κάτι που φάνηκε στο τέλος της πρώτης περιόδου (10-23 στο 10’).

Ο Αστέρας Καβάλας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά αυτό ήταν αδύνατον να συμβεί, καθώς οι παίκτες του Αλέξανδρου Σεΐζη με πολύ καλή άμυνα πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με μια διαφορά 18 πόντων (30-48 στο 20’).

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι παίκτες του ΓΣΠ συνέχισαν να παίζουν με την ίδια ένταση και να φτάνουν σε μια μεγάλης έκτασης νίκη με τους Σκουρτόπουλο, Δήμου και Λιακόπουλο να αποτελούν τους κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών.

Επόμενος αντίπαλος το Σάββατο (31/1, 13:00) για τον Γ.Σ. Περιστερίου είναι τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» στο κλειστό της Καλαμίτσας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιωτόπουλος, Κόντου, Μπουρνατζίδου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-23, 30-48, 40-70, 46-79.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Δημητριάδης): Αμοιρίδης 12 (3 τριπ.), Τσομπανικολίδης 2, Ελευθεριάδης 2, Τσεβρεμές 6, Τζιώγας 9, Παπαγεωργίου 9 (1 τριπ.), Σφήνας, Κυριακίδης 2, Φραγγίδης, Τεμεκουνίδης 4, Θωμαΐδης, Δελόγλου.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σεΐζης): Πελεχρίνης, Καρώμας, Σπυριδάκος 2, Πετρόπουλος 5 (1 τριπ..), Δήμου 12, Λιακόπουλος 9 (3 τριπ.), Σκουρτόπουλος 14, Μαρκόπουλος 8, Αχινιώτης 8 (1 τριπ.), Γεωργακίου 4, Ντεντόπουλος 6, Παππούς 11 (2 τριπ.).