Την επάνοδο στην Α1 κατηγορία του πόλο πανηγυρίζει ο ΓΣ Περιστερίου.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη επιβλήθηκαν εκτός έδρας του ΟΥΚ Βόλου με 11-8 και με 2-0 στην σειρά των μπαράζ πήραν το «εισιτήριο» για την Α1 Ανδρών.

Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο (11/7), οι Περιστεριώτες θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ για να διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή. Σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία, αφού εάν κερδίσουν και στεφθούν πρωταθλητές οι πολίστες του Κώστα Λούδη, θα το έχουν πράξει διατηρώντας το αήττητο σε όλη της σεζόν!

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου, ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων», Κώστας Λούδης δήλωσε:

«Ο βασικός στόχος μας σε αυτήν την περίεργη σεζόν, ο στόχος της ανόδου, επιτεύχθηκε. Το Σάββατο όμως θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά ώστε να πετύχουμε το δεύτερο στόχο μας, να αναδειχθούμε πρωταθλητές της Α2 και μάλιστα αήττητοι. Στη συνέχεια, θα προετοιμαστούμε για μία επιτυχημένη χρονιά στην Α1. Οι φίλοι του ΓΣ Περιστερίου δεν πρέπει να ξεχνούν ότι φιλοδοξούμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα στην κορυφή της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ότι για να το καταφέρουμε τους έχουμε ανάγκη και τους περιμένουμε για να μας στηρίζουν με την παρουσία τους».

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 0-4, 3-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 1, Μάρκου, Μαρινάγης Ι. 1, Παπαβασιλείου, Κοκκινάκης Δ., Μπόμπος, Γλούμης 3, Στεργίου Γ. 3, Νικηφορίδης, Νιζάμης, Ιωακείμ, Νικολέρης, Καραλής.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π. 1, Δανούρδης 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 6, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Κουμής, Ατιέ Μ., Τσιφτσής.