Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε εύκολα (15-8) του ΝΟ Χίου, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν τον έλεγχο από το πρώτο 8λεπτο (2-1) και στο ημίχρονο πήγαν στα αποδυτήρια με μια σημαντική διαφορά (7-2), καθώς «έτρεξαν» επιμέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο 5-1. Ουσιαστικά, εκεί μπήκαν οι βάσεις της κυριαρχίας του ΓΣΠ, απέναντι στην ομάδα της Χίου.

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά με το επιμέρους 3-4 και ο ΓΣ Περιστερίου με πρωταγωνιστή τον εορτάζοντα Άγγελο Φώσκολο έφτασε σε μια εμφατική νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το προσεχές Σάββατο (11/11, 17:00) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ο ΝΟ Πατρών εκτός έδρας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 5-1, 3-4, 5-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδρ. 4, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Ν.Ο. ΧΙΟΥ (Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι, Καρακούρος Μιχ., Καλαργυρός, Κοτσαμπάς, Γκάγκουλιτς 2, Πανταζόπουλος 1, Μαρουλάς, Αμπαζής 3, Αγιωργούσης 1, Γιαννάρας.

Λούδης: «Δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν αρκετή ώρα οι μικροί παίκτες της ομάδας, κάτι που θεωρώ σημαντικό»

Μετά το τέλος του αγώνα με το ΝΟ Χίου, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Απο την αρχή του παιχνιδιού ελέγχαμε το σκορ και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν αρκετά οι μικροί παίκτες της ομάδας, κάτι που το θεωρώ σημαντικό».

Και συνέχισε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν αποφύγαμε κάποια λάθη, τα οποία θεωρώ ότι πρέπει να τα βελτιώσουμε. Σε πολλά ματς, η ομάδα χάνει τη συγκέντρωση της και μπορεί να μην μας κόστισε αυτή τη φορά, άλλα είναι κάτι που πρέπει να δούμε για να το βελτιώσουμε».

Όσο για τη συνέχεια, αρκέστηκε να πει: «Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με το ΝΟ Πατρών, όπου στόχος είναι η νίκη για να διατηρηθούμε στην 3η θέση του ομίλου μας».