Δύσκολη αποστολή έχει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/10, 20:30) εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά τη νίκη στο παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους παιρνόντας από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

«Παίζουμε στη Γλυφάδα με μια παραδοσιακή δύναμη του πόλο σε μια δύσκολη έδρα. Είναι από τα παιχνίδια από τα οποία και περιμένεις ως αθλητής, αλλά και ανάλογα με το αποτέλεσμα που φέρνεις είτε σε βοηθάνε να πλασαριστείς στις πρώτες θέσεις, είτε σου δημιουργούνε πρόβλημα» εξηγεί ο αρχηγός του ΓΣ Περιστερίου Διονύσης Καρούντζος.

Και συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό λόγω της Ευρώπης, αν και έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών παρ’ ολ’ αυτά θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αποκτάμε αγωνιστικό ρυθμό για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια των διαδοχικών παιχνιδιών, ιδίως από τον επόμενο μήνα. Έχουμε αρκετές πιθανότητες για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας».