Με όρεξη για δουλειά και αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μία σεζόν ανάλογη με την περυσινή, άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας (23/8) στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας η προετοιμασία της ομάδας πόλο των ανδρών του Περιστερίου.

Η «πρώτη» βέβαια, έγινε με απουσίες, αλλά και… εκτός έδρας, καθώς στο Κολυμβητήριο της Χωράφας γίνονται βελτιωτικές εργασίες στην πισίνα και η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όχι όπως θα θέλαμε βέβαια, αφού το Κολυμβητήριο μας είναι κλειστό λόγω των εργασιών που γίνονται και αναγκαστικά ξεκινούμε την ππροετοιμασία από τη Γλυφάδα», ανέφερε ο τεχνικός του ΓΣΠ Κώστας Λούδης και πρόσθεσε:Περιστέρι - πόλο - πρώτη - 23/8/2021

«Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα θέλαμε για την προετοιμασία, καθώς θα λείπουν αρκετοί παίκτες, δύο πολίστες συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων, ενώ ο Ματ Φάρμερ αναμένεται στις αρχές του Σεπτέμβρη».

Όσο για τους στόχους της ομάδας, ο πολύπειρος τεχνικός τονίζει:

«Όπως και να έχει πάντως, ξεκινάμε με αισιοδοξία, όπως κάθε σεζόν. Φέτος η ομάδα μας είναι αρκετά ενισχυμένη και στόχος είναι να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο ανάλογο με της περυσινής που ήμασταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος».

Το πρωί της Τετάρτης (25/8) οι πολίστες του ΓΣΠ θα περάσουν από τις απαιτούμενες εξετάσεις στην Βιοϊατρική Περιστερίου, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις.

Στην προετοιμασία της ομάδας θα συμμετέχουν και παιδιά απο την εφηβική ομαδα για πρώτη φορά.

Απο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα λείπουν ο Αμερικανός Ματ Φάρμερ, ο οποίος έχει πάρει άδεια από τον προπονητή του, και οι Χρήστος Μπιτσάκος και Αναστάσης Μύριλος που συμμετέχουν στην προετοιμασία την Εθνικης εφήβων ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17.