Μία νίκη χωρίζει την ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΓΣ Περιστερίου από την επιστροφή του στην Α1.

Το Περιστέρι πέτυχε το Σάββατο καθαρή νίκη εντός έδρας επί του ΟΥΚ Βόλου και αν επαναλάβει την επιτυχία αυτή στο δεύτερο αγώνα που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 17:00 στο Βόλο, τότε θα πανηγυρίζει την επάνοδό του στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού πόλο.

Στον αγώνα του Σαββάτου, η ομάδα του Κώστα Λούδη δεν δυσκολεύθηκε και επιβλήθηκε με 13-4, όντας σαφώς ανώτερη απέναντι στο Βόλο, που είχε αλλαγές και πολλούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή του.

Λούδης: Στόχος να το πάρουμε αήττητοι

Ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Θεωρώ ότι διαθέτουμε ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τα δεδομένα της Α2 και το αποδείξαμε έμπρακτα στο νερό. Υπήρχε άγχος, όπως συμβαίνει συχνά όταν είσαι φαβορί, και ιδιαίτερα μετά την απραξία τόσων μηνών, αλλά τα παιδιά αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες που παρουσιάσθηκαν στην αρχή του ματς, ανοίξαμε τη διαφορά στο σκορ και τελικά δεν δυσκολευτήκαμε.

Στόχος μας είναι να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας και να τελειώσουμε τη σειρά τη Δευτέρα στο Βόλο για να πετύχουμε την άνοδο στην Α1, ώστε το επόμενο Σάββατο στον τελικό να κάνουμε άλλη μία νίκη και να καταφέρουμε να αναδειχθούμε αήττητοι πρωταθλητές στην Α2».

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 5-0, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π., Δανούρδης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης 1, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Κουφόπουλος.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Μπλάνας): Κουτσουνίδης, Δανιήλ Χ., Γκανάτσιος 1, Μάρκου, Μαρινάγης Ι., Παπαβασιλείου, Κοκκινάκης Δ., Μπόμπος, Γλούμης 2, Στεργίου Γ. 1, Νικηφορίδης, Νιζάμης, Ιωακείμ, Νικολέρης, Καραλής.