Ένα βήμα από την άνοδο στην Α1 πόλο των Γυναικών βρίσκεται η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου έπειτα από τη νίκη (10-8) της επί του Ν.Ο. Χανίων στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα πήραν το θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό Αλίμου και πλέον επιζητούν άλλη μια νίκη την Κυριακή (29/5, 17:30) επί του ΟΦΗ προκειμένου να βρεθούν στην Α1 Κατηγορία.

Μετά το καλό ξεκίνημα οι παίκτριες του ΓΣΠ πήραν τον έλεγχο (0-2), όμως στη δεύτερη περίοδο με ένα επιμέρους 4-1 η ομάδα των Χανιών πέρασε μπροστά και διατήρησε μια διαφορά δυο τερμάτων (7-5) μετά το τέλος του τρίτου 8λεπτου. Όμως, στην τελευταία περίοδο οι πολίστριες του ΓΣ Περιστερίου κυριάρχησαν πλήρως και με επιμέρους σκορ 5-1 έφτασαν σε μια σημαντική νίκη και μια… ανάσα από την Α1 Κατηγορία Γυναικών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-2, 4-1, 3-2, 1-5.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (Κατσουλάκης): Μυλωνάκη, Μαστρομανώλη 2, Καραβασίλη, Κουράκη, Κουνδουράκη 1, Καραβελάκη, Μαυρέλου 3, Κουκουράκη, Χατζάκη, Μπαλομενάκη 1, Ζαχαράκη 1, Κυριακοπούλου, Καραδάκη, Λυνιαδάκη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Διαπούλη, Καρκάνη 1, Φραγκάκη, Αδάμη, Αποστολίδου 3, Λουκοπούλου 1, Κούβδου 2, Γκίκα, Πέττα 1, Μπεκρή 1, Κωσιάδη, Σολανάκη 1, Κοβάτσεβιτς, Βυθούλκα, Κικίδου.