Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου πήρε την ισοπαλία (8-8) κόντρα στον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη ξεκίνησαν έχοντας τον έλεγχο του αγώνα (3-2 στο πρώτο 8λεπτο), αλλά στη συνέχεια με το επιμέρους 0-2 ο Υδραϊκός πήρε τον έλεγχο (3-4 στο τέλος του πρώτου μέρους).

Στην τρίτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (3-3 επιμέρους σκορ) και στην τελευταία περίοδο ο Υδραϊκός ξέφυγε με 8-6, αλλά οι πολίστες του ΓΣΠ αντέδρασαν και με γκολ του Χρυσοσπάθη στα 41 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ισοφάρισαν την αναμέτρηση.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 0-2, 3-3, 2-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Κων., Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 4, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Φλώρος Παν., Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 3, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 3, Σουζούκι, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Λιαπάκης, Πετρόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.