Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ανδρική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε (17-6) του ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από το πρώτο 8λεπτο επέβαλλαν τον ρυθμό τους (4-2) και στο ημίχρονο βρέθηκαν μπροστά με 5 γκολ διαφορά (8-3).

Η πολύ αποτελεσματική άμυνα του ΓΣΠ δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Πάτρας που προσπάθησε, αλλά δνε έβρισκε τον τρόπο να σκοράρει.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι την επόμενη Τετάρτη (4/10, 20:30) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Γλυφάδα εκτός έδρας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-2, 4-1, 5-1, 4-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σέννης, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου 2, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς 3, Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ. 1, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Μπιτσάκος Χ.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος 3, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Πασσάς 1, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Λαμπάτος, Μπετχαβάς.