Μεγάλη προσπάθεια έκανε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, που ηττήθηκε (16-10) από τον Άλιμο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κυανοκίτρινες» έχουν 15 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άλλιμος με τους 37 βαθμούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση μαζί με την ομάδα της Βουλιαγμένης.

Από το πρώτο 8λεπτο (4-2) οι γηππεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ενώ στο τέλος του πρώτου μέρους είχαν ένα σημαντικό προβάδισμα (9-4) με το οποίο «κλείδωσαν» τη νίκη. Στο τρίτο και τέταρτο 8λεπτο οι παίκτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι στις 30 Μαρτίου (18:00) στο κολυμβητήριο της Χωράφας η Γλυφάδα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-2, 5-2, 2-3, 5-3.

ΑΛΙΜΟΣ (Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 4, Κοβάτσεβιτς 2, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Ζλάτου, Βιδάλη, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 2, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου 2, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου 1, Πέττα, Λασκαρίδου 2, Κάσσαρη 3, Γκοτζιά, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 2.