Παρότι έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (13-7) από το ΝΟ Βουλιαγμένης για τη 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι αθλήτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου μπορεί να βρέθηκαν πίσω (3-1) στο πρώτο 8λεπτο, αλλά στη δεύτερη περίοδο με το επιμέρους 3-4 μείωσαν τη διαφορά σε 6-5 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η καλή άμυνα του ΝΟ Βουλιαγμένης και το επιμέρους 6-0 στο τρίτο 8λεπτο επέτρεψε στην γηπεδούχο ομάδα να βάλει τις βάσεις και να επικρατήσει του ΓΣ Περιστερίου.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το επόμενο Σάββατο (9/3, 18:00) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 3-4, 6-0, 1-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 3, Γιαννοπούλου 3, Κρασσά 2, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα, Λαγού, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου 5, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια 1, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα, Λασκαρίδου 1, Κάσσαρη, Γκoτζιά, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι.